Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Priručnik za provedbu energetskih pregleda zgrada (CROSBI ID 744797)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Morvaj, Zoran ; Zanki, Vlasta ; Sucic, Boris ; Cacic, Goran Priručnik za provedbu energetskih pregleda zgrada. Zagreb: Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP Hrvatska), 2010. 106..

Podaci o odgovornosti

Morvaj, Zoran ; Zanki, Vlasta ; Sucic, Boris ; Cacic, Goran

hrvatski

Priručnik za provedbu energetskih pregleda zgrada

Priručnik je prvenstveno namijenjen stručnjacima iz područja energetike koji se bave provođenjem energetskih pregleda ali može poslužiti i drugim inženjerima (rukovoditelji energetike te održavanja ili druge tehničke pozicije povezane s energetskim pitanjima u zgradarstvu) koji će uz pomoć Priručnika moći bolje razumjeti te kvalitetnije nadzirati potrošnju energije u vlastitim objektima. Kako se radi o osobama s temeljnim tehničkim predznanjem, Priručnik je koncipiran na stručnoj razini kao vodič kroz sve aktivnosti koje se obavljaju tijekom provođenja općih i detaljnih energetskih pregleda u zgradama.

energetski pregledi; zgrade

nije evidentirano

engleski

Handbook for Energy Auditing in Buildings

nije evidentirano

energy audits; buildings

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP Hrvatska)

106

2010.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-7429-25-6

Povezanost rada

Elektrotehnika

Poveznice