Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

AKTIVNOSTI HRVATSKOG KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE/KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE d.o.o., I–XII 2010. (CROSBI ID 769099)

Druge vrste radova | izvještaj

Erkapić, Željko AKTIVNOSTI HRVATSKOG KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE/KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE d.o.o., I–XII 2010. // Klaster izvješće I-XII 2010., Razvoj Klastera poljomehanizacije. 2011.

Podaci o odgovornosti

Erkapić, Željko

hrvatski

AKTIVNOSTI HRVATSKOG KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE/KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE d.o.o., I–XII 2010.

I 2010. godina nastavila je trend iz prethodne godine, a to su vrlo teški i poremećeni uvjeti poslovanja s izrazitim poteškoćama koje su bile vidljive u smanjenju proizvodnje i gubitku tržišta, smanjenju broja zaposlenih i vrlo velikoj nelikvidnosti, koja je i ono malo poslova koji su realizirani, a plaćani s velikim zakašnjenjem ili još uvijek nisu naplaćeni, učinila dodatnim teretom u poslovanju svake tvrtke. Stoga je Klaster poljomehanizacije i njegove članice, uopćeno govoreći, imao još jednu izrazito tešku godinu u kojoj je bilo umijeće opstati i preživjeti. Neke aktivnosti i povratni signali koji su se dogodili s tržišta na kojima su tijekom 2010. godine pojačavali svoje sudjelovanje, pokazuju određeni optimizam koji bi se u narednom razdoblju mogao dogoditi. To bi uvelike bio novi zamašnjak i toliko dugo očekivani barem mali oporavak, koji je itekako potreban, kako bi se kroz nove programe i radikalniji zaokret u pristupu i rješavanju nagomilanih problema mogli bolje pripremiti i prilagoditi sve zahtjevnijim tržišnim uvjetima poslovanja i povećati svoju konkurentnost.

Klaster poljomehanizacije d.o.o.; klaster; konkurentnost; kriza; financiranje; aktivnosti

nije evidentirano

engleski

Activities of the Croatian Agricultural Equipment Cluster / Agricultural Equipment Cluster Ltd., I-XII 2010

nije evidentirano

Agricultural Equipment Cluster; cluster; competitiveness; crisis; financing; activities

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Klaster izvješće I-XII 2010., Razvoj Klastera poljomehanizacije

2011.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija