izvor podataka: crosbi
!
Modeliranje hrapavosti obrađene površine pri obradi glodanjem (CROSBI ID 367764)
Ocjenski rad | diplomski rad
Burazin Antonija
Modeliranje hrapavosti obrađene površine pri obradi glodanjem / Bajić, Dražen (mentor);
Split, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, . 2008
Podaci o odgovornosti
Burazin Antonija
Bajić, Dražen
hrvatski
Modeliranje hrapavosti obrađene površine pri obradi glodanjem
U radu je istražena ovisnost hrapavosti obrađene površine o parametrima obrade pri obradi glodanjem, pri čemu su korištene dvije metode: regresijska analiza i neuronske mreže. Tako dobiveni rezultati su analizirani i uspoređeni
hrapavost obrađene površine; glodanje; neuronske mreže
nije evidentirano
engleski
Surface roughness modelling in milling
nije evidentirano
surafec roughness; milling; neural network
nije evidentirano
Podaci o izdanju
94
09.04.2008.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu
Split
Povezanost rada
Povezane osobe