Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izložba Vlaste Žanić i Rina Efendića u Galeriji umjetnina u Splitu (CROSBI ID 768947)

Druge vrste radova | audio/video zapis

Prančević, Dalibor Izložba Vlaste Žanić i Rina Efendića u Galeriji umjetnina u Splitu // Emisija: Triptih (3. program Hrvatskog radija). 2011.

Podaci o odgovornosti

Prančević, Dalibor

hrvatski

Izložba Vlaste Žanić i Rina Efendića u Galeriji umjetnina u Splitu

Intencija ciklusa Jedan na jedan u Galeriji umjetnina u Splitu, što ga je povjesničar umjetnosti Božo Majstorović započeo krajem prošle godine, propitivanje je galerijskog prostora kao mjesta dijaloških mogućnosti ili, pak, njihove potpune odsutnosti. Kakva se sinergijska polja stvaraju postavom dviju različitih umjetničkih poetika i kakav je odnos kustoskih intervencija u ta, nazovimo uvjetno, umjetnička 'sučeljavanja'? Jesu li njihova tekstualna pomagala tek 'pratitelji' produkciji koja se uvodi u prostor izlaganja ili imaju kakvih drugih pretenzija? Sva su to pitanja koja se ovlaš pojavljuju na spomen ovakvog izložbenog formata, ali ostaju u području nedvosmisleno vezanom uz problematike vizualnih umjetnosti. U Galeriji umjetnina ovom prilikom izlažu Vlasta Žanić i Rino Efendić.

Vlasta Žanić; Rino Efendić; izložba; Galerija umjetnina; Split

nije evidentirano

engleski

The Exhibition of Vlasta Žanić and Rino Efendić (The Art Gallery, Split)

nije evidentirano

Vlasta Žanić; Rino Efendić; exhibition; The Art Gallery; Split

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Emisija: Triptih (3. program Hrvatskog radija)

2011.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povijest umjetnosti

Poveznice