Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Koncepcijsko rješenje gospodarenja otpadom u Varaždinskoj županiji (CROSBI ID 751397)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Vajić, Ivo i suradnici Koncepcijsko rješenje gospodarenja otpadom u Varaždinskoj županiji // Županija varaždinska, Varaždin. 2000.

Podaci o odgovornosti

Vajić, Ivo i suradnici

hrvatski

Koncepcijsko rješenje gospodarenja otpadom u Varaždinskoj županiji

Cilj ovog elaborata je: ˇ dati ekspertnu ocjenu ponuđenih tehničko - tehnoloških rješenja prema objavljenom Međunarodnom javnom prednatječaju od 19. i 26.03. 1999. godine., za prikupljanje prijava i ponuda za način gospodarenja i zbrinjavanja otpada putem termičke obrade u Varaždinskoj županiji. ˇ predložiti optimalni koncepcijski model realizacije projekta Gospodarenja otpadom u Varaždinskoj županiji s ekonomsko - financijskog i pravnog aspekta. Ovim elaboratom, u cilju što boljeg sagledavanja konačnog predloženog modela realizacije projekta Gospodarenja otpada u Varaždinskoj županiji, izvršena je znatno šira analiza od prethodno navedene ugovorne obveze. Za izradu koncepcijskog rješenja realizacije ovog projekta korišteni su sljedeći materijali i dokumentacija: ˇ Materijali o aktivnostima županije od 1993. godine do danas na temelju kojih se raspravljalo na sjednicama Poglavarstva i Skupštine, kao i pregled poduzetih aktivnosti u svezi s problemima zbrinjavanja otpada. ˇ “Postupanje s otpadom u Varaždinskoj županiji”, Zavod za prostorno uređenje, Varaždin, 1996. ˇ “Postupanje sa otpadom u Varaždinskoj županiji”, Zavod za prostorno uređenje, Varaždin, 1997. ˇ Dokumentacija ponuditelja prema raspisanom prednatječaju od 19. i 26.03. 1999. ˇ Pokazatelji o postojećem stanju gospodarenja otpadom u Varaždinskoj županiji, Varaždin 1999. godine. ˇ Koncepcijska rješenja realizacije većeg broja analognih projekata gospodarenja otpadom u zapadnoeuropskim zemljama putem BOT koncesijskih projekata.

koncesija; BOT model; davatelj koncesije; koncesionar; sustav gospodarenja otpadom

nije evidentirano

engleski

Waste Management Conceptual Solution in Varaždin County

nije evidentirano

concession; BOT model; principal; concessionaire; waste management system

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Županija varaždinska, Varaždin

2000.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija