Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izgradnja sistema informiranja i komuniciranja u funkciji delegatskog odlučivanja u općini Pešćenica, Zagreb (CROSBI ID 768504)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Novosel, Pavao ; Popović, Goran Izgradnja sistema informiranja i komuniciranja u funkciji delegatskog odlučivanja u općini Pešćenica, Zagreb // Izgradnja sistema informiranja i komuniciranja u funkciji delegatskog odlučivanja u općini Pešćenica, Zagreb. 1983.

Podaci o odgovornosti

Novosel, Pavao ; Popović, Goran

hrvatski

Izgradnja sistema informiranja i komuniciranja u funkciji delegatskog odlučivanja u općini Pešćenica, Zagreb

Rad u kojem su izneseni rezultati istraživanja funkcioniranja sistema delegatskog informiranja u jednoj zagrebačkoj općini. Analizom su obuhvaćena tvornička glasila, relevantni normativni akti, kao i organizacijska rješenja informacijske službe. Posebni doprinos Gorana Popovića bio je u istraživanju koje je utvrdilo da tvornička glasila djeluju u okvirima starih organizacijskih shema, gdje objavljeni sadržaji imaju karakter naredbodavnih akata. Posebno pitanje koje je autor tada otvorio bilo je i takozvano informiranje o već donesenim odlukama, dok prilozi s raspravama o alternativnim temama zauzimaju malo prostora ili su izostavljeni.

informiranje; komuniciranje; sistem; delegatsko uljučivanje

nije evidentirano

engleski

Construction of information and communication system in the function delegate decision-making in the municipality Pešćenica, Zagreb

nije evidentirano

informing; communication; system; delegate decision-making

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Izgradnja sistema informiranja i komuniciranja u funkciji delegatskog odlučivanja u općini Pešćenica, Zagreb

1983.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Informacijske i komunikacijske znanosti