Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu (CROSBI ID 768388)
Druge vrste radova | ostalo
Podaci o odgovornosti
Benussi-Skukan, Andrea ; Bogdan, Tatjana ; Boroš, Ksenija ; Brlek-Gorski, Diana ; Grizelj, Nikolina ; Hegedušić, Patricija ; Hengl, Brigita ; Humski, Andrea ; Karačić, Tatjana ; Kovaček, Ivančica ; Majić, Katica ; Palčić-Jakopović, Katica
hrvatski
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu je prvenstveno namijenjen subjektima u poslovanju s hranom, a s ciljem da im pojasni primjenu Pravilnika o mikrobiološkim kriterijima za hranu i njime obuhvaćenih obveznih kriterija kao i mogućnosti primjenjivanja dodatnih mikrobioloških kriterija u procesu proizvodnje hrane. Preporučeni mikrobiološki kriteriji koji su pored obveznih sadržani u ovome Vodiču su pomoć i važna referenca za SPH pri osiguravanju / iskazivanju učinkovitosti sustava za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane te se odnose na određenu vrstu hrane.
vodič ; mikrobiologija ; hrana
2. izmijenjeno izdanje.
engleski
Guidance on microbiological food criteria
nije evidentirano
guidance ; microbiology ; food
nije evidentirano
Podaci o izdanju
web stranica MPRRR
2010.
nije evidentirano
objavljeno