Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani (CROSBI ID 476400)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Matek, Marijana ; Blanuša, Maja ; Grgić, Jerica Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani // XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.). Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo, 1999. str. 181-x

Podaci o odgovornosti

Matek, Marijana ; Blanuša, Maja ; Grgić, Jerica

hrvatski

Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani

(Tekst na hrvatskom jeziku)

selenij; ribe; atomska apsorpcijska spekrometrija; elektrotermalna metoda AAS; hidridna tehnika AAS

nije evidentirano

engleski

Comparison of two AAS methods for selenium analysis in food

nije evidentirano

selenium; fish; atomic absorption spectrometry; electrothemal AAS; hydrid technique AAS

nije evidentirano

Podaci o prilogu

181-x.

1999.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts

Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko

Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo

Podaci o skupu

XVI. Hrvatski Skup kemičara i kemijskih inženjera

poster

23.02.1999-26.02.1999

Split, Hrvatska

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita