Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani (CROSBI ID 476400)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Matek, Marijana ; Blanuša, Maja ; Grgić, Jerica
hrvatski
Usporedba dviju AAS metoda za analizu selenija u hrani
(Tekst na hrvatskom jeziku)
selenij; ribe; atomska apsorpcijska spekrometrija; elektrotermalna metoda AAS; hidridna tehnika AAS
nije evidentirano
engleski
Comparison of two AAS methods for selenium analysis in food
nije evidentirano
selenium; fish; atomic absorption spectrometry; electrothemal AAS; hydrid technique AAS
nije evidentirano
Podaci o prilogu
181-x.
1999.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Sažeci/Abstracts
Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko
Zagreb: Hrv. društvo kem. inž. i tehnologa, Hrv. kem. društvo
Podaci o skupu
XVI. Hrvatski Skup kemičara i kemijskih inženjera
poster
23.02.1999-26.02.1999
Split, Hrvatska