Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studija o korištenju sunčeve energije za Plivači centar Novi Zagreb (7 slika, 4 tablica i 11 izvora literature) (CROSBI ID 768027)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Desnica, Uroš ; Etlinger, Božidar ; Urli, Natko Studija o korištenju sunčeve energije za Plivači centar Novi Zagreb (7 slika, 4 tablica i 11 izvora literature) // Studija uz idejno rješenje Plivačkog centra Novi Zagreb, izrađeno za Fakultet Arhitekture Zagreb. 1978.

Podaci o odgovornosti

Desnica, Uroš ; Etlinger, Božidar ; Urli, Natko

hrvatski

Studija o korištenju sunčeve energije za Plivači centar Novi Zagreb (7 slika, 4 tablica i 11 izvora literature)

Cilj i smisao ove studije je dvojak: (1) argumentirano i pomoću kvantitativnih pokazatelja odgovoriti na pitanje do koje mjere je opravdano uključiti korištenje sunčeve energije u energetski sistem koji će zadovoljavati energetske potrebe budućeg Plivačkog centra u Zagrebu, (2) predložiti i razraditi jedan takav sistem za korištenje sunčeve energije koji bi bio najprikladniji za primjenu u Plivačkom centru Novi Zagreb.

sunčeva energije; grijanje vode; plivački centar

Klasificirani znanstveno-stručni elaborat za Fakultet Arhitekture Zagreb, sadrži 35 stranice, 7 slika, 4 tablica i 11 izvora literature

engleski

Study on the use of solar energy for the Swimming Centre Novi Zagreb

nije evidentirano

solar energy heating the water; swimming center

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Studija uz idejno rješenje Plivačkog centra Novi Zagreb, izrađeno za Fakultet Arhitekture Zagreb

1978.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Fizika