Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda (CROSBI ID 363611)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Vračević, Ružica
Babić, Jurislav
hrvatski
Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda
Vafel proizvodi pripadaju skupini konditorskih proizvoda, a namijenjeni su širokom krugu potrošača. Snack proizvodi su posebna skupina namirnica srodnih tehnoloških, prehrambenih, senzorskih svojstava. Cilj rada bio je kontrola kvalitete navedenih proizvoda. Uzorci na kojima je vršeno istraživanje: medenjaci, napolitanke, keks, krekeri, flips i štapići. Pri tome su korištene slijedeće metode: određivanje vode, suhe tvari, pepela, celuloze, masti, proteina, ugljikohidrata i energije.
quality control; wafer; snack products
nije evidentirano
engleski
Quality control of confectionery products
Wafer products belong to the group of candy products and they are appropriate to the wider range of consumers. Snack products are a special group of groceries that have similar technological, food and sensor features. The aim of the work was to control the quality of the products named above. The research has been done on the following samples: honey-biscuits, chocolate wafer, biscuits, crackers, peanut nibbles and salt sticks. The following methods have been used: determination of water, dry matter, ashes, cellulose, fat, proteins, carbohydrates and energy.
wafel ; quality control ; snack product
nije evidentirano
Podaci o izdanju
17
30.09.2010.
obranjeno
109:660855
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
OSIJEK