Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa (CROSBI ID 362666)

Ocjenski rad | diplomski rad

Marenčić, Dejan Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa / Sandi Orlić (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2003

Podaci o odgovornosti

Marenčić, Dejan

Sandi Orlić

hrvatski

Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa

U ovom je radu su prikazane nove metode koje se korsite u identifikaciji mikroorganizama tijekom fermentacije mesa.

molekularne metode; mikroorganizmi; fermentacija mesa

nije evidentirano

engleski

New molecular tools in the identification of microbes in the meat fermentation

nije evidentirano

molecular tools; microbes; meat fermentation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

34

30.09.2003.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija