izvor podataka: crosbi
!
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa (CROSBI ID 362666)
Ocjenski rad | diplomski rad
Marenčić, Dejan
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa / Sandi Orlić (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2003
Podaci o odgovornosti
Marenčić, Dejan
Sandi Orlić
hrvatski
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa
U ovom je radu su prikazane nove metode koje se korsite u identifikaciji mikroorganizama tijekom fermentacije mesa.
molekularne metode; mikroorganizmi; fermentacija mesa
nije evidentirano
engleski
New molecular tools in the identification of microbes in the meat fermentation
nije evidentirano
molecular tools; microbes; meat fermentation
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34
30.09.2003.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove