Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kako usavršiti sustav kvalitete - Revizija norme ISO 9001:2008 (CROSBI ID 744504)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Bešker, Marko ; Drljača, Miroslav Kako usavršiti sustav kvalitete - Revizija norme ISO 9001:2008 / Drljača, Miroslav (ur.). Zagreb: Oskar - Centar za razvoj i kvalitetu, 2008. 70..

Podaci o odgovornosti

Bešker, Marko ; Drljača, Miroslav

Drljača, Miroslav

hrvatski

Kako usavršiti sustav kvalitete - Revizija norme ISO 9001:2008

Skripta obuhvaća i obrađuje problematiku potrebe revizije normi ISO 9000, daje definiciju sustava upravljanja i njegovih strukturnih elemenata, pregled stanja certificiranosti u svijetu i u Hrvatskoj. U drugom dijelu bavi se problematikom razloga i ciljeva izdavanja norme ISO 9001:2008, dokumentacijom sustava, procesnim pristupom i outsourcingom kao poslovnom strategijom. U trećem dijelu prezentira proces auditiranja sustava upravljanja s težištem na auditiranju poslovnih procesa. Slijedi zaključak i referentna literatura.

ISO 9001:2008; sustav kvalitete; poboljšanje sustava; poslovni procesi

Skripta se nalazi kod autora i u arhivi organizacije Oskar-centar za razvoj i kvalitetu. Predavanja prema ovoj skripti održavana su na otvorenim seminarima, školovanju EOQ menadžera kvalitete i na refreshing seminarima za produljenje važnosti certifikata EOQ menadžera kvalitete i okoliša te EOQ auditora kvalitete i okoliša.

engleski

To improve the quality system - Revision of ISO 9001:2008

nije evidentirano

ISO 9001:2008; quality system; improved; business procesess

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Oskar - Centar za razvoj i kvalitetu

70

2008.

nije evidentirano

objavljeno

NE

Povezanost rada

Ekonomija