Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Upravljanje financijskim resursima (CROSBI ID 744503)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Injac, Nenad ; Drljača, Miroslav Upravljanje financijskim resursima / Bešker, Marko (ur.). Zagreb: Oskar - Centar za razvoj i kvalitetu, 2000. 82..

Podaci o odgovornosti

Injac, Nenad ; Drljača, Miroslav

Bešker, Marko

hrvatski

Upravljanje financijskim resursima

Skripta obuhvaća zahtjeve međunarodne norme ISO 9001:2000 na temelju kojih se obrađuju financije kao resurs u sustavu upravljanja kvalitetom, navode se osnovni uzroci nedostataka prve revizije normi ISO 9000, daju se osnovni pojmovi i definicije, definira se podjela i sadržaj troškova kvalitete, prezentira se projekt implementacije sustava obuhvaćanja troškova kvalitete u organizaciji i prezentiraju se rezultati istraživanja o troškovima kvalitete u certificiranim organizacijama u Republici Hrvatskoj.

ISO 9001:2000; financije; troškovi kvalitete; certificirane organizacije u Hrvatskoj

Na temelju skripte održano je nekoliko javnih seminara i predavanja. Skripta se nalazi kod autora i u arhivi nastavnog materijala organizacije Oskar-Centar za razvoj i kvalitetu, Zagreb.

engleski

Financial Resource Management

nije evidentirano

ISO 9001:2000; finance; quality costs; certified organization in Croatia

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Oskar - Centar za razvoj i kvalitetu

82

2000.

nije evidentirano

objavljeno

NE

Povezanost rada

Ekonomija