Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa (CROSBI ID 361934)

Ocjenski rad | diplomski rad

Predrag Kočila Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa / Njari , Bela (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1995

Podaci o odgovornosti

Predrag Kočila

Njari , Bela

hrvatski

Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa

U ovom radu pretraženo je 34 uzoraka proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa i to 25 uzoraka pljeskavica i 9 uzoraka ćevapčića. Od ukupno pretraženih broja uzoraka 4 uzoraka proizvoda nije zadovoljilo propisane odredbe Pravilnika o mikrob. standardima za namirnice (NN RH 46/94) zbog nalaza E. coli. Pljeskavive nisu zadovoljile odredbe, cit. Pravilnika, u 8.8%sl., a čevapčići u 2.9% pretraženih uzoraka.

bakteriološka ispravnost; proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa

nije evidentirano

engleski

Bacteriological quality of the modeled products from chopped meat ( hamburgers )

nije evidentirano

bacteriological quality; hamburgers

nije evidentirano

Podaci o izdanju

33

12.04.1995.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano