Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa (CROSBI ID 361934)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Predrag Kočila
Njari , Bela
hrvatski
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
U ovom radu pretraženo je 34 uzoraka proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa i to 25 uzoraka pljeskavica i 9 uzoraka ćevapčića. Od ukupno pretraženih broja uzoraka 4 uzoraka proizvoda nije zadovoljilo propisane odredbe Pravilnika o mikrob. standardima za namirnice (NN RH 46/94) zbog nalaza E. coli. Pljeskavive nisu zadovoljile odredbe, cit. Pravilnika, u 8.8%sl., a čevapčići u 2.9% pretraženih uzoraka.
bakteriološka ispravnost; proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa
nije evidentirano
engleski
Bacteriological quality of the modeled products from chopped meat ( hamburgers )
nije evidentirano
bacteriological quality; hamburgers
nije evidentirano
Podaci o izdanju
33
12.04.1995.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb