Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proaktivnim, inovativnim i odgovornim ponašanjem do izlaska iz krize - što Hrvatska (ne)čini za sektor malih i srednjih poduzeća u vremenu recesije? (CROSBI ID 568601)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Singer, Slavica Proaktivnim, inovativnim i odgovornim ponašanjem do izlaska iz krize - što Hrvatska (ne)čini za sektor malih i srednjih poduzeća u vremenu recesije?. 2010

Podaci o odgovornosti

Singer, Slavica

hrvatski

Proaktivnim, inovativnim i odgovornim ponašanjem do izlaska iz krize - što Hrvatska (ne)čini za sektor malih i srednjih poduzeća u vremenu recesije?

Prezentacija govori o rezultatima GEM istraživanja u Hrvatskoj, te što je potrebno napraviti kako bi se poboljšala situacija malih i srednjih poduzeća i povećala njihova konkurentnost.

SMEs; GEM

nije evidentirano

engleski

Proactive, innovative and responsible behavior as a way to go out from crises - what is Croatia (not)doing for SMEs in time of recession?

nije evidentirano

SMEs; GEM

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2010.

nije evidentirano

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

Manifestacija obilježavanja Svjetskog dana poduzetništva u BiH

pozvano predavanje

16.04.2010-16.04.2010

Tuzla, Bosna i Hercegovina

Povezanost rada

Ekonomija