Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Batimetrijska izmjera dijela ninskog akvatorija (CROSBI ID 766613)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Pribičević, Boško ; Đapo, Almin ; Kordić, Branko ; Gordan, Mešin Batimetrijska izmjera dijela ninskog akvatorija // Zagreb. 2010.

Podaci o odgovornosti

Pribičević, Boško ; Đapo, Almin ; Kordić, Branko ; Gordan, Mešin

hrvatski

Batimetrijska izmjera dijela ninskog akvatorija

Na zahtjev investitora, Grada Nina, izvedena je batimetrijska izmjera na području sjeverne obale Grada Nina. Područje batimetrijske izmjere je definirano obalom grada Nina sa dvije morske stranice dužine cca 1500 m i cca 3000 m. Batimetrijsko snimanje je izvedeno korištenjem geodetskog ultrazvučnog dubinomjera s točnošću mjerenja dubina od ±10cm, u kombinaciji s RTK GPS metodom s točnošću određivanja položaja od ±5cm. Dubine i položaj određivane su simultano uz automatsku kontrolu putem prijenosnog računala sa softverom HypackMAX, a na koje su priključeni i dubinomjerna sonda i GPS-prijamnik. U ovom se elaboratu daje detaljno tehničko izvješće o primijenjenoj metodologiji izmjere, specifikaciji instrumentarija i obradi mjerenja te u kartografskom obliku prikazuju rezultati izmjere.

batimetrija; echo-sounder; Nin

nije evidentirano

engleski

Bathymetric survey of the part of the waters around City of Nin

nije evidentirano

bathymetry; echo-sounder; Nin

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb

2010.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Geodezija