Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu (CROSBI ID 41449)

Prilog u knjizi | ostalo

Matijašić, Robert Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu // Cerealia, oleum, vinum…: kultura prehrane i blagovanja na jadranskom prostoru (Eating and Dining Culture in the Adriatic Area) / Elena Uljančić-Vekić, Marija Mogorović-Crljenko (ur.). Poreč: Zavičajni muzej Poreštine, 2009. str. 37-54

Podaci o odgovornosti

Matijašić, Robert

hrvatski

Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu

Tri najvažnije sredozemne prehrambene kulture, ne samo u antici, već i šire, ulje, vino i štio su (uz ribu) bili hrana siromašnih.

rimsko doba, ulje, vino

nije evidentirano

engleski

Mediterranean nutritional trinity in the ancient period in the Adriatic

nije evidentirano

roman period, oil, wine

nije evidentirano

Podaci o prilogu

37-54.

objavljeno

Podaci o knjizi

Cerealia, oleum, vinum…: kultura prehrane i blagovanja na jadranskom prostoru (Eating and Dining Culture in the Adriatic Area)

Elena Uljančić-Vekić, Marija Mogorović-Crljenko

Poreč: Zavičajni muzej Poreštine

2009.

978-953-55355-2-2

Povezanost rada

Povijest