izvor podataka: crosbi
!
Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu (CROSBI ID 41449)
Prilog u knjizi | ostalo
Matijašić, Robert
Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu // Cerealia, oleum, vinum…: kultura prehrane i blagovanja na jadranskom prostoru (Eating and Dining Culture in the Adriatic Area) / Elena Uljančić-Vekić, Marija Mogorović-Crljenko (ur.). Poreč: Zavičajni muzej Poreštine, 2009. str. 37-54
Podaci o odgovornosti
Matijašić, Robert
hrvatski
Sredozemno prehrambeno trojstvo u antici na Jadranu
Tri najvažnije sredozemne prehrambene kulture, ne samo u antici, već i šire, ulje, vino i štio su (uz ribu) bili hrana siromašnih.
rimsko doba, ulje, vino
nije evidentirano
engleski
Mediterranean nutritional trinity in the ancient period in the Adriatic
nije evidentirano
roman period, oil, wine
nije evidentirano
Podaci o prilogu
37-54.
objavljeno
Podaci o knjizi
Cerealia, oleum, vinum…: kultura prehrane i blagovanja na jadranskom prostoru (Eating and Dining Culture in the Adriatic Area)
Elena Uljančić-Vekić, Marija Mogorović-Crljenko
Poreč: Zavičajni muzej Poreštine
2009.
978-953-55355-2-2
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove