Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Struja jednopolnog kratkog spoja I2k na sekundaru transformatora u spoju Dzn0 napajanog iz mreže poznate unutrašnje impedancije (CROSBI ID 765870)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Kelemen, Tomislav Struja jednopolnog kratkog spoja I2k na sekundaru transformatora u spoju Dzn0 napajanog iz mreže poznate unutrašnje impedancije // KONČAR D&ST d.o.o. RE 9001. 2008.

Podaci o odgovornosti

Kelemen, Tomislav

hrvatski

Struja jednopolnog kratkog spoja I2k na sekundaru transformatora u spoju Dzn0 napajanog iz mreže poznate unutrašnje impedancije

Kupac većih količina distributivnih transformatora u spoju Dzn0 koji se rijetko koristi, zatražio je izvod izraza za račun struje jednopolnog kratkog spoja na sekundaru takvih transformatora koji će uzeti u obzir unutrašnju impedanciju mreže na više naponskoj strani. I Postupak je proveden primjenom Thevenin-ovog teorema i detaljno obrazložen, te zajedno s odgovarajućim programima poslan kupcu.

struja jednopolnog kratkog spoja transformatora; spoj Dzn0

nije evidentirano

engleski

Secondary short circuit current during single pol short circuit on the secondary of the transformer connected Dzn0.

nije evidentirano

Transformer single pol short circuit current; connection Dzn0

nije evidentirano

Podaci o izdanju

KONČAR D&ST d.o.o. RE 9001

2008.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Elektrotehnika