Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'' (CROSBI ID 358230)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Filipin, Ivan Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'' / Katalinić, Višnja (mentor); Skroza, Danijela (neposredni voditelj). Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2009

Podaci o odgovornosti

Filipin, Ivan

Katalinić, Višnja

Skroza, Danijela

hrvatski

Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''

Praćene su promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja Fe (II) iona tijekom procesa proizvodnje crnog vina od grožđa sorte Babica.

fenolni; sposobnost kelatiranja; proizvodnja crnog vina; sorta Babica

nije evidentirano

engleski

The changes in the total phenol content and chelating ability during red wine "Babica" production

nije evidentirano

phenols; chelating ability; red wine production; Babic variety

nije evidentirano

Podaci o izdanju

38

20.10.2009.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija