Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Osnove interpersonalne komunikacije za socijalne radnike (CROSBI ID 744218)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Sladović Franz, Branka Osnove interpersonalne komunikacije za socijalne radnike / Ajduković, Marina (ur.). Zagreb: Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2009. 96..

Podaci o odgovornosti

Sladović Franz, Branka

Ajduković, Marina

hrvatski

Osnove interpersonalne komunikacije za socijalne radnike

Knjiga «Osnove interpersonalne komunikacije za socijalne radnike» je prva knjiga u Hrvatskoj koja se odnosi upravo na komunikaciju u socijalnom radu, što se očituje u perspektivi pisanja, primjerima ali i vrijednostima socijalnog rada koje se sustavno promiču. Prikazana su temeljna saznanjima o interpersonalnoj komunikaciji, kao npr. razlike između socijalnih, komunikacijskih i interpersonalnih vještina, elementi komunikacijskog procesa, suvremeni model interpersonalne komunikacije kao vještine te osnovne vještine socijalnog rada. Upravo su one temelj svih drugih praktičnih profesionalnih vještina koje se koriste u socijalnom radu, od uspostavljanja odnosa, preko suradnog procesa planiranih promjena do savjetovanja, posredovanja, zastupanja, supervizije, itd. Također u knjizi su i poglavlja koja predstavljaju sadržajnu inovaciju u nas kao npr. poglavlje "Učenje o komunikaciji u socijalnom radu", "Pomažuća i korisna komunikacija u socijalnom radu", «Komunikacija i spol».

interpersonalna komunikacija ; socijalni rad ; vještine

nije evidentirano

engleski

Basics of Interpersonal Communication for Social Workers

nije evidentirano

interpersonal communication ; social work ; skills

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

96

2009.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-270-043-5

Povezanost rada

Socijalne djelatnosti