Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2009. godine (CROSBI ID 765452)

Druge vrste radova | izvještaj

Kozarac, Zlatica ; Raspor, Biserka ; Hršak, Dubravka ; Ćosović, Božena Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2009. godine. 2009.

Podaci o odgovornosti

Kozarac, Zlatica ; Raspor, Biserka ; Hršak, Dubravka ; Ćosović, Božena

hrvatski

Izvještaj o radu Referentnog laboratorija tijekom 2009. godine

Za potrebe Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprave gospodarenja vodama, koje laboratorijima izdaje ovlaštenja za ispitivanje voda, Referentni laboratorij, a to je Zavod za istraživanje mora i okoliša Instituta Ruđer Bošković, obavlja stručne usluge nadzora rada laboratorija i uspostave sustava kakvoće. Obveze Referentnog laboratorija iskazane su člankom 12. Pravilnika o uvjetima koje moraju ispunjavati ovlašteni laboratoriji (NN 78/1997), Izmjenama i dopunama toga Pravilnika (NN 65/2005). Temeljem iskazanih obveza, za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2009. godine Referentni laboratorij je sklopio ugovor s nadleznim ministarstvom. U izvještaju za 2009. godinu opisane su i dokumentirane sve aktivnosti koje je prema ugovoru obavio Referentni laboratorij.

usluge Referentnog laboratorija za ispitivanje voda

nije evidentirano

engleski

Annual Report on the activities of the Reference laboratory for water testing during 2009

nije evidentirano

activities of the Reference laboratory for water testing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Geologija