Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima (CROSBI ID 559337)

Prilog sa skupa u zborniku | ostalo

Bakašun, Vjekoslav ; Bokan, Šime ; Sablić, Aleksandar Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima // Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije / Karakašević, Bogdan (ur.). Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988. str. 331-332

Podaci o odgovornosti

Bakašun, Vjekoslav ; Bokan, Šime ; Sablić, Aleksandar

hrvatski

Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima

U radu su prikazani rezultati nadzora nad higijensko-sanitarnim uvjetima u objektima javne prehrane u turističkom mjestu za vrijeme održavanja međunarodnog takmičenja. Uzorci su uzimani kroz pet dana. Prvog dana nadzora bilo je 5% neispravnih da bi u petom danu već bilo 38% neispravnih nalaza.

Sanitarno-higijenski uvjeti; Ugostiteljski objekti; Rijeka; Hrvatska

nije evidentirano

engleski

Hygien-sanitary conditions in restaurants

nije evidentirano

Hygien-sanitary conditions; Restaurants; Rijeka; Croatia

nije evidentirano

Podaci o prilogu

331-332.

1988.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije

Karakašević, Bogdan

Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje

Podaci o skupu

XXIX Naučni sastanak mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije

predavanje

08.06.1988-14.06.1988

Pula, Hrvatska

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita