Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima (CROSBI ID 559337)
Prilog sa skupa u zborniku | ostalo
Podaci o odgovornosti
Bakašun, Vjekoslav ; Bokan, Šime ; Sablić, Aleksandar
hrvatski
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima
U radu su prikazani rezultati nadzora nad higijensko-sanitarnim uvjetima u objektima javne prehrane u turističkom mjestu za vrijeme održavanja međunarodnog takmičenja. Uzorci su uzimani kroz pet dana. Prvog dana nadzora bilo je 5% neispravnih da bi u petom danu već bilo 38% neispravnih nalaza.
Sanitarno-higijenski uvjeti; Ugostiteljski objekti; Rijeka; Hrvatska
nije evidentirano
engleski
Hygien-sanitary conditions in restaurants
nije evidentirano
Hygien-sanitary conditions; Restaurants; Rijeka; Croatia
nije evidentirano
Podaci o prilogu
331-332.
1988.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije
Karakašević, Bogdan
Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje
Podaci o skupu
XXIX Naučni sastanak mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije
predavanje
08.06.1988-14.06.1988
Pula, Hrvatska