Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studija o stupnju realizacije Ugovora o Koncesiji za izgranju i upravljanje Centralnim uređajem za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba (CUPOVZ-a) (CROSBI ID 765103)

Druge vrste radova | stručna ekspertiza

Kulić, Slavko ; Aralica, Zoran ; Pavkov, Marija Studija o stupnju realizacije Ugovora o Koncesiji za izgranju i upravljanje Centralnim uređajem za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba (CUPOVZ-a) // interna studija. 2009.

Podaci o odgovornosti

Kulić, Slavko ; Aralica, Zoran ; Pavkov, Marija

hrvatski

Studija o stupnju realizacije Ugovora o Koncesiji za izgranju i upravljanje Centralnim uređajem za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba (CUPOVZ-a)

Osvješćivanje problema komunalnog otpada kao i otpada s naslova pročišćavanja voda u smislu civilizacijskog problema traži dublje osvješćivanje predumišljaja kao čina kojim stvaramo otpad misleći kako će to netko drugi rješavati umjesto nas. Ovaj čin traži umjesto destruktivne, konstruktivnu antropologiju, utemeljenu na novoj vrijednosnoj koncepciji i orijentaciji pojedinca i društva. Ovaj jedinstven projekt realiziran je gotovo do kraja u jedinstveni objekt u RH, koji refinanciraju građani grada Zagreba s naslova građansko-pravne osnove prema ekologiji (otpadnim vodama koje stvaraju, te pravnih obveza gospodarskih i socijalnih subjekata grada Zagreba).

ekonomija; biocidne tehnologije; edukacija za ekologiju; pročišćavanje otpadnih voda; otpadne vode; koncesija; otpadni mulj

Studija je recenzirana od strane stručnog konzorcija iz Njemačke.

engleski

Study on the level of realisation of the concession contract of CUPOVZ

nije evidentirano

economy; biocidal technologies; education for ecology; waste water; sludge

nije evidentirano

Podaci o izdanju

interna studija

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija