Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Vodič za topografsku sekciju trupa i stražnje noge domaćih sisavaca (CROSBI ID 744133)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Zobundžija, Mladen ; Babić, Krešimir ; Gomerčić, Hrvoje ; Gjurčević Kantura, Vesna ; Mihelić, Damir Vodič za topografsku sekciju trupa i stražnje noge domaćih sisavaca / Matolek, Zlatko (ur.). Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1999. 141..

Podaci o odgovornosti

Zobundžija, Mladen ; Babić, Krešimir ; Gomerčić, Hrvoje ; Gjurčević Kantura, Vesna ; Mihelić, Damir

Matolek, Zlatko

hrvatski

Vodič za topografsku sekciju trupa i stražnje noge domaćih sisavaca

"Vodič za topografsku sekciju trupa i stražnje noge domaćih sisavaca" nstavak je niza priručnika koji su se koristili u praktičnoj nastavi iz anatomije. Ovaj "Vodič" zamišljen je tako da istovremeno da studentu upute za sekciju određenog područja tijela i štivo za učenje anatomije. Prikaz pojedinih anatomskih elemenata dan je topografski tako da student mora shavtiti međusobnu prostornu povezanost različitih organskih sustava i posebno vezu između organa i krvnih žila te organa i živaca. Anatomsko nazivlje je usklađeno sa zvaničnim nazivljem iz IV izdanja Nomina Anatomica Veterinaria (Zurich and ithaca, New York, 1994) s time da smo kod nekih termina ostavili i stare nazive zbog lakšeg praćenja starijih anatomskih knjiga i kliničkih udžbenika.

anatomija; trup; stražnja noga; domaći sisavci

nije evidentirano

engleski

Guide book for topographic section for body and hindlimb of domestic mammals

nije evidentirano

anatomy; body; hindlimb; domestic mammals

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

141

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Veterinarska medicina