Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Upravljanje otpadnim vodama (CROSBI ID 764817)

Druge vrste radova | rukopis

Margeta, Jure Upravljanje otpadnim vodama // Trening kurs materijali. 2009.

Podaci o odgovornosti

Margeta, Jure

hrvatski

Upravljanje otpadnim vodama

Rukopis je izrađen kao predavanja na trenink kursu "Upravljanje otpadnim vodama" i pokriva cjelovitu problematiku pročišćavanja komunalnih otpadnih voda kao i problematiku planiranja, pri+ojektiranja, nadzora, upravljanja, organizacije i finaciranja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Sastoji se od deset poglavlja: 1. Uvod ; 2. Opis osnovnij jedinica i procesa pročišćavanja ; 3. Hidraulički aspekti ; 4. Odlaganje i korištenje pročišćene vode i mulja ; 5. Utjecaj na okoliš ; 6. Kontrola rada uređaja ; 7. Problemi u radu i njihovo otklanjanje ; 8. Upravljanje uređajem ; 9. Zdrastveni problemi i njihovo rješavanje ; 10. Ekonomski aspekti problema.

otpadne vode ; pročišćavanje otpadnih voda ; obrada mulja ; upravljanje uređajem ; utjecaj na okoliš

Ovaj rukopis je nadogradnja rukopisa koje je originalno izradio WHO ured u MAP-u a kojeg je autor preveo na hrvatski jezik, te dopunio u skladu sa trenutnim stanjem u predmetnom području kao i potrebama predmetnog trening kursa koji je održan 24-26.11. 2009. U POdgorici, Crna Gora.

engleski

Management of wastewater

nije evidentirano

wastewater ; wastewater treatment ; sludge treatment and disposal ; planning ; designa ; maintenance ; operation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Trening kurs materijali

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo