Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Organizacijski ustroj ugostiteljskog poduzeća u sustavu upravljanja kvalitetom (CROSBI ID 25075)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Cerović, Zdenko Organizacijski ustroj ugostiteljskog poduzeća u sustavu upravljanja kvalitetom // Integralni sustavi upravljanja potpunom kvalitetom / Avelini Holjevac, Ivanka (ur.). Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2000. str. 77-89-x

Podaci o odgovornosti

Cerović, Zdenko

hrvatski

Organizacijski ustroj ugostiteljskog poduzeća u sustavu upravljanja kvalitetom

Kada promišljamo organizacijski ustroj uvijek su nan prihvatljivi pojmovi: jednostavna organizacijska struktura, fleksibilnost, labava hijerarhija, timski rad. Organizacijske strukture u hrvatskom hotelijerstvu u pravilu su tradicionalnih oblika ali se u posljednje vrijeme javljau i organski oblici, poglavito projektnih mrežnih struktura. Promjene organizacijskih struktura podrška su osnovnoj djelatnosti u hotelijerstvu, a to je smještaj.

organizacijska struktura, hrvatsko hotelijerstvo, razine menadžmenta, kvaliteta

nije evidentirano

engleski

Organizational structure of a hospitality enterprise in the quality management system

nije evidentirano

organisational structure, croatian hospitality, management levels, quality

nije evidentirano

Podaci o prilogu

77-89-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Integralni sustavi upravljanja potpunom kvalitetom

Avelini Holjevac, Ivanka

Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci

2000.

953-6198-221-5

Povezanost rada

Ekonomija