Organizacijski ustroj ugostiteljskog poduzeća u sustavu upravljanja kvalitetom (CROSBI ID 25075)
Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad
Podaci o odgovornosti
Cerović, Zdenko
hrvatski
Organizacijski ustroj ugostiteljskog poduzeća u sustavu upravljanja kvalitetom
Kada promišljamo organizacijski ustroj uvijek su nan prihvatljivi pojmovi: jednostavna organizacijska struktura, fleksibilnost, labava hijerarhija, timski rad. Organizacijske strukture u hrvatskom hotelijerstvu u pravilu su tradicionalnih oblika ali se u posljednje vrijeme javljau i organski oblici, poglavito projektnih mrežnih struktura. Promjene organizacijskih struktura podrška su osnovnoj djelatnosti u hotelijerstvu, a to je smještaj.
organizacijska struktura, hrvatsko hotelijerstvo, razine menadžmenta, kvaliteta
nije evidentirano
engleski
Organizational structure of a hospitality enterprise in the quality management system
nije evidentirano
organisational structure, croatian hospitality, management levels, quality
nije evidentirano
Podaci o prilogu
77-89-x.
objavljeno
Podaci o knjizi
Integralni sustavi upravljanja potpunom kvalitetom
Avelini Holjevac, Ivanka
Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci
2000.
953-6198-221-5