Brendiranje hrvatskog kulinarstva - zakonodavstvo i potencijali (CROSBI ID 554530)
Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad
Podaci o odgovornosti
Ivanišević, jelena
hrvatski
Brendiranje hrvatskog kulinarstva - zakonodavstvo i potencijali
Iako ne postoji nacionalna strategija razvoja hrvatskog kulinarskog identiteta, zadnjih godina pokreću se mnoge inicijative kojima je cilj stvaranje prepoznatljive hrvatske nacionalne kuhinje. Ovaj će rad pokazati neke od načina zaštite i unaprijeđenja hrvatske kulinarske baštine.
hrvatska nac. kuhinja; oznaka izvornosti; oznaka zemljopisnog porijekla; nematerijalna baština
nije evidentirano
engleski
The branding of Croatian cuisine - legislation and potentials
nije evidentirano
Croatian culinary heritage; geographical origin; nonmetrial heritage
nije evidentirano
Podaci o prilogu
119-124.
2009.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Prirodna lječilišta - hrvatski brand
Goran Ivanišević
Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske
978-953-6868-31-5
Podaci o skupu
10. lošinjska škola prirodnih ljekovitih činitelja
predavanje
04.09.2009-06.09.2009
Veli Lošinj, Hrvatska