Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća: knjiga druga (CROSBI ID 6574)

Autorska knjiga | udžbenik

Duraković, Senadin ; Duraković, Lejla Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća: knjiga druga. Zagreb: Kugler, 2001

Podaci o odgovornosti

Duraković, Senadin ; Duraković, Lejla

hrvatski

Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća: knjiga druga

Ako uzmemo u obzir tipove mikroorganizama koji su povezani s namirnicama i krmom u njihovu prirodnom stanju, možemo predvidjeti općenite tipove mikroorganizama koji se mogu očekivati na tim osobitim prehrambenim proizvodima u kasnijim stadijima. Rezultati dobiveni iz mnogih istraživačkih laboratorija pokazuju da se od neobrađenih namirnica može očekivati da sadrže različite brojeve bakterija, kvasaca i plijesni pa se često pitanje sigurnosti određenog prehrambenog proizvoda određuje na osnovi broja živih mikroorganizama.

Mikrobiologija namirnica; prehrambeni proizvodi

nije evidentirano

engleski

Food Microbiology-Bases and Achievements-Second Book

nije evidentirano

Food microbiology; food products

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Kugler

2001.

953-97472-4-4

301

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija, Biotehnologija