Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća: knjiga druga (CROSBI ID 6574)
Autorska knjiga | udžbenik
Podaci o odgovornosti
Duraković, Senadin ; Duraković, Lejla
hrvatski
Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća: knjiga druga
Ako uzmemo u obzir tipove mikroorganizama koji su povezani s namirnicama i krmom u njihovu prirodnom stanju, možemo predvidjeti općenite tipove mikroorganizama koji se mogu očekivati na tim osobitim prehrambenim proizvodima u kasnijim stadijima. Rezultati dobiveni iz mnogih istraživačkih laboratorija pokazuju da se od neobrađenih namirnica može očekivati da sadrže različite brojeve bakterija, kvasaca i plijesni pa se često pitanje sigurnosti određenog prehrambenog proizvoda određuje na osnovi broja živih mikroorganizama.
Mikrobiologija namirnica; prehrambeni proizvodi
nije evidentirano
engleski
Food Microbiology-Bases and Achievements-Second Book
nije evidentirano
Food microbiology; food products
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Kugler
2001.
953-97472-4-4
301
objavljeno