Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine (CROSBI ID 354786)

Ocjenski rad | diplomski rad

Jagatić, Ana-Marija Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine / Herjavec, Stanka (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2008

Podaci o odgovornosti

Jagatić, Ana-Marija

Herjavec, Stanka

hrvatski

Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine

Cilj rada bio je istražiti utjecaj barika od hrvatske hrastovine različitog intenziteta paljenja na sastav hlapivih fenola i kvalitetu vina Maraština i Plavina, berbe 2005.

hlapivi fenoli; barik; hrvatska hrastovina

nije evidentirano

engleski

Influence of barrique made of Croatian oak on volatile oak components concentration in Maraština and Vugava wines

nije evidentirano

volatile phenols; barrique; croatian oak

nije evidentirano

Podaci o izdanju

39

08.02.2008.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)