izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine (CROSBI ID 354786)
Ocjenski rad | diplomski rad
Jagatić, Ana-Marija
Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine / Herjavec, Stanka (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2008
Podaci o odgovornosti
Jagatić, Ana-Marija
Herjavec, Stanka
hrvatski
Utjecaj hrvatske hrastovine na koncentraciju hlapivih fenola u vinima Maraštine i Plavine
Cilj rada bio je istražiti utjecaj barika od hrvatske hrastovine različitog intenziteta paljenja na sastav hlapivih fenola i kvalitetu vina Maraština i Plavina, berbe 2005.
hlapivi fenoli; barik; hrvatska hrastovina
nije evidentirano
engleski
Influence of barrique made of Croatian oak on volatile oak components concentration in Maraština and Vugava wines
nije evidentirano
volatile phenols; barrique; croatian oak
nije evidentirano
Podaci o izdanju
39
08.02.2008.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove