Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Uvođenje HACCP sustava u ugostiteljstvu (CROSBI ID 354393)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Kisić, Zvonimira Uvođenje HACCP sustava u ugostiteljstvu / Vahčić., Nada (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2008

Podaci o odgovornosti

Kisić, Zvonimira

Vahčić., Nada

engleski

Uvođenje HACCP sustava u ugostiteljstvu

The main goal in this final work is to implement HACCP system in process of preparing chicken soup and roasted chicken in restaurant. Used methodology is based on 7 principles of HACCP system. Conclusions refers to temperature control of the food, appropriately manipulated and served food to customer, measures for preventing cross-contamination and importance of training. Gained research results ensure production of safe food.

HACCP; piletina; restoran; Salmonella spp. Canpylobacter spp.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

69

04.12.2008.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija