izvor podataka: crosbi
!
Kvaliteta kukuruznog kruha (CROSBI ID 354380)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kovačić, Ivančica
Kvaliteta kukuruznog kruha / Vahčić, Nada (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2008
Podaci o odgovornosti
Kovačić, Ivančica
Vahčić, Nada
hrvatski
Kvaliteta kukuruznog kruha
U ovom radu proučavana je kvaliteta kukuruznog kruha u razdoblju od šest mjeseci. Deset uzoraka kukuruznog kruha različitih proizvođaća ispitano je svakog mjeseca pomoću metoda propisanih Pravilnikom. Kontrolirani su sljedeći parametri kvalitete: udjel vode, masti, pepela, ugljikohidrata, proteina i celuloze. Svi uzorci kukuruznog kruha odgovaraju Pravilniku, budući da su sve vrijednosti dobivenih parametara kvalitete unutar očekivanih granica propisanih Pravilnikom.
Kukuruzni kruh; kvaliteta
nije evidentirano
engleski
Maize bread quality
nije evidentirano
maize bread; quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
33
10.11.2008.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove