Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

The physicochemical changes of spinach during processing into puree (CROSBI ID 463990)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.). Köln: Elsevier, 1996. str. 23-23

Podaci o odgovornosti

Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka

engleski

The physicochemical changes of spinach during processing into puree

-

physico-chemical changes; spinach; processing; pure

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

23-23.

1996.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Minimal Processing of Foods

Congress Centre East Messe Cologne

Köln: Elsevier

Podaci o skupu

EFFoST,

poster

06.11.1996-09.11.1996

Köln, Njemačka

Povezanost rada

nije evidentirano