izvor podataka: crosbi
!
The physicochemical changes of spinach during processing into puree (CROSBI ID 463990)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka
The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.). Köln: Elsevier, 1996. str. 23-23
Podaci o odgovornosti
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka
engleski
The physicochemical changes of spinach during processing into puree
-
physico-chemical changes; spinach; processing; pure
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
23-23.
1996.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Minimal Processing of Foods
Congress Centre East Messe Cologne
Köln: Elsevier
Podaci o skupu
EFFoST,
poster
06.11.1996-09.11.1996
Köln, Njemačka