Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Analiza koristi i troškova - Trgovački centar u poslovnoj zoni „ Luka“ , Požega (CROSBI ID 763717)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Čulo, Ksenija Analiza koristi i troškova - Trgovački centar u poslovnoj zoni „ Luka“ , Požega // Studija utjecaja na okoliš - Trgovački centar u poslovnoj zoni „ Luka“ , Požega. 2009.

Podaci o odgovornosti

Čulo, Ksenija

hrvatski

Analiza koristi i troškova - Trgovački centar u poslovnoj zoni „ Luka“ , Požega

Analiza troškova i koristi rađena je za Trgovački centar u zoni gospodarske namjene „ Luka“ u Požegi. U tom centru za prodaju na malo ukupne površine cca 17.200 m2, bit će smješteni lokali za iznajmljivanje prvenstveno trgovačke namjene (prehrana, namještaj, odjeća i obuća, igračke, bijela tehnika, drogerijska roba i sl.), manjim dijelom uslužne (izrada ključeva, frizerski salon) i ugostiteljske (caffe) namjene, te prateći komunikacijski, servisni i tehnički prostori. Planirana je i izgradnja vanjskog parkiralište za automobile kupaca i zaposlenih sa cca 500 parkirnih mjesta. Mogući utjecaji na okoliš tijekom pripreme građenja, tijekom građenja te tijekom korištenja, obrađeni su u „ Studiji utjecaja na okoliš“ . U analizi troškova i koristi uzeti su u obzir ograničavajući činitelji prostora u kojemu se izvodi zahvat te njegove karakteristike i specifičnosti, na osnovi i prema podacima iz navedene Studije o utjecaju na okoliš. Analiza je pokazala da bi koristi izgradnje centra bile veće od gubitaka u okolišu.

Koristi; troškovi; okoliš

nije evidentirano

engleski

Cos Benefit Analysis - Shopping mall in the business zone „ Luka“ in Požega

nije evidentirano

Costs; Benefits; Environment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Studija utjecaja na okoliš - Trgovački centar u poslovnoj zoni „ Luka“ , Požega

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija