Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Agentima temeljeno generiranje nastavnih sadržaja u sustavima e-učenja (CROSBI ID 763504)

Druge vrste radova | radovi sa studija

Grubišić, Ani Agentima temeljeno generiranje nastavnih sadržaja u sustavima e-učenja // Fakultet elektrotehnike i računarstava Zagreb. 2009.

Podaci o odgovornosti

Grubišić, Ani

hrvatski

Agentima temeljeno generiranje nastavnih sadržaja u sustavima e-učenja

Otkada se povećala uporaba računala u obrazovnim, akademskim i poslovnim zajednicama, sustavi e-učenja čine primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije neizostavnim dijelom obrazovanja, koji podupire učitelje u tradicionalnom procesu učenja i poučavanja. U ovom radu, naša je pažnja usmjerena na materijale za učenje, njihov odabir, nizanje i prezentiranje u formi računalom oblikovanih nastavnih sadržaja. Glavna ideja ovog preliminarnog istraživanja vezanog za inteligentno generiranje računalom oblikovanih nastavnih sadržaja je u dinamičkom planiranju elemenata nastavnog sadržaja temeljenom na znanju učenika. Pojam „ inteligentnog generiranje računalom oblikovanih nastavnih sadržaja„ još se nije spominjao u literaturi u ovoj formi i sa značenjem koje je opisano dalje u ovom radu. Ovdje definiramo model višeagentskog sustava za inteligentno generiranje računalom oblikovanih nastavnih sadržaja, koji omogućava suradnju različitih inteligentnih agenata s istim ciljem – poboljšavanje učenikova procesa učenja i poučavanja.

e-učenje; sustavi e-učenja; inteligentni tutorski sustavi; generiranje nastavnih sadržaja; inteligentni agenti

nije evidentirano

engleski

Agent Based Courseware Generation in E-learning Systems

nije evidentirano

e-learning; e-learning systems; intelligent tutoring systems; courseware generation; intelligent agents

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Fakultet elektrotehnike i računarstava Zagreb

2009.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Računarstvo