Usluga prehrane u zdravstvenom turizmu (CROSBI ID 473226)
Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Cerović, Zdenko
hrvatski
Usluga prehrane u zdravstvenom turizmu
Turista kao građanin postindustrijske revolucije promijenio je svoj tradicionalni način života i prehrane, traži ispunjenje svojih motiva i potreba. Opterećenje suvremenih ljudi ogleda se u uvjetima psiholoških stresova i opterećenja koji izazivaju promjene u načinu života, metabolizmu, prehrani, odmoru i zabavi. Suvremeni čovjek-turista traži kvantitativno manje hrane,ali mora biti prezentirana, ponuđena i prigotovljena na zdravi način, pri tom ambijent mora biti primjeren vrsti hrane i motivima koji su doveli turistu u određenu destinaciju.
organizacija; ponude jela; mediteranska kuhinja; turistička potrošnja
nije evidentirano
engleski
Food Service Offer in Health Tourism
nije evidentirano
organisation of food offer; Mediterranean cuisine; tourist consumption
nije evidentirano
Podaci o prilogu
202-207-x.
2000.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Zdravstveni turizam za 21. stoljeće
Rožanić, Igor
Rijeka: Zambelli, Rijeka
Podaci o skupu
Zdravstveni turizam za 21. stoljeće
ostalo
19.07.2000-21.07.2000
Opatija, Hrvatska