Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Studija utjecaja na okoliš izgradnje južne obilaznice grada Donjeg Miholjca, Kulturno-povijesna baština (CROSBI ID 763350)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Minichreiter, Kornelija ; Marković, Zorko ; Botić, Katarina Studija utjecaja na okoliš izgradnje južne obilaznice grada Donjeg Miholjca, Kulturno-povijesna baština // Dvokut-Ecro, d.o.o. Zagreb. 2008.

Podaci o odgovornosti

Minichreiter, Kornelija ; Marković, Zorko ; Botić, Katarina

hrvatski

Studija utjecaja na okoliš izgradnje južne obilaznice grada Donjeg Miholjca, Kulturno-povijesna baština

Radi zaštite i trajnog očuvanja nepokretnih kulturnih dobara u prostorima kontinentalne Hrvatske izrađen je ovaj elaborat "Kulturno-povijesna baština" kao dio Studije o utjecaju na okoliš južne obilaznice grada Donjeg Miholjca. Ekipa arheologa Instituta za arheologiju iz Zagreba i Muzeja Valpovštine iz Valpova evidentirala je 4 arheološka lokaliteta na trasi buduće ceste. U elaboratu su propisani sustavi mjera zaštite koji se moraju provesti prije početka izgradnje trase ceste. Provedbom propisanih mjera zaštitit će se vrijedna kulturna dobra u skladu sa Zakonom o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara R Hrvatske.

cesta; Donji Miholjac; arheološki lokaliteti; elaborat utjecaja na kulturna dobra

nije evidentirano

engleski

Environmental study, Cultural heritage impact elaborate - motorway Donji Miholjac

nije evidentirano

Motorway Donji Miholjac; archaeoligical sites; Cultural heritage impact elaborate

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Dvokut-Ecro, d.o.o. Zagreb

2008.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arheologija