Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izvještaj o izvršenom probnom opterećenju i ispitivanju elemenata tribine velike dvorane u sportsko-poslovnom kompleksu Lora u Splitu (CROSBI ID 763323)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Marović, Pavao ; Galić, Mirela ; Bertolino, Marko Izvještaj o izvršenom probnom opterećenju i ispitivanju elemenata tribine velike dvorane u sportsko-poslovnom kompleksu Lora u Splitu // Građevinsko-arhitektonski fakultet u Splitu. 2008.

Podaci o odgovornosti

Marović, Pavao ; Galić, Mirela ; Bertolino, Marko

hrvatski

Izvještaj o izvršenom probnom opterećenju i ispitivanju elemenata tribine velike dvorane u sportsko-poslovnom kompleksu Lora u Splitu

U ovom elaboratu je dan opis provedenih statičkih i dinamičkih ispitivanja armirano betonskih pojedinačnih i sastavljenih elemenata nosača tribina velike dvorane u sportsko-poslovnom komplesu Spaladium Arena u Splitu. Naime, tri pojedinačna elementa su ispitana u tvornici montažnih elemenata od čega jedan do sloma, dok su montirani i spojeni u jedinstvenu cjelinu ispitani na licu mjesta.

ispitivanje; tribina; statičko ispitivanje; progib; dinamičko ispitivanje; vlastite frekvencije

nije evidentirano

engleski

Report on testing grandstanding RC elements of the Spaladium Arena in Split

nije evidentirano

testing; grandstanding; statical testing; deflection; dynamical testing; frequency

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Građevinsko-arhitektonski fakultet u Splitu

2008.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo