Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 394307

Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci


Herceg, Zoran; Režek Jambrak, Anet; Rimac Brnčić, Suzana; Krešić, Greta
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci // Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci / Herceg, Zoran (ur.).
Zagreb: Golden marketing-Tehnička knjiga, 2009. str. 1-147


Naslov
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci
(Food preservation- New methods)

Autori
Herceg, Zoran ; Režek Jambrak, Anet ; Rimac Brnčić, Suzana ; Krešić, Greta

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, ostalo

Knjiga
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci

Urednik/ci
Herceg, Zoran

Izdavač
Golden marketing-Tehnička knjiga

Grad
Zagreb

Godina
2009

Raspon stranica
1-147

ISBN
978-953-212-371-5

Ključne riječi
konzerviranje hrane, novi postupci
(food preservation, emerging technologies)

Sažetak
Težište udžbenika je na novim tehnološkim postupcima kojii trebaju optimalno očuvati nutritivna i organoleptička svojstva hrane u što duljem vremenskom razdoblju. Knjiga je pouzdan izvor informacija i za stručnjake i za institucije u prehrambenoj industriji koji su posredno ili neposredno vezani za proizvodnju i prometovanje prehrambenih proizvoda

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Vesna Lelas, )
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Milena Mandić, )

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Herceg, Zoran; Režek Jambrak, Anet; Rimac Brnčić, Suzana; Krešić, Greta
Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci // Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci / Herceg, Zoran (ur.).
Zagreb: Golden marketing-Tehnička knjiga, 2009. str. 1-147
Herceg, Z., Režek Jambrak, A., Rimac Brnčić, S. & Krešić, G. (2009) Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci. U: Herceg, Z. (ur.) Procesi konzerviranja hrane-Novi postupci. Zagreb, Golden marketing-Tehnička knjiga, str. 1-147.
@inbook{inbook, editor = {Herceg, Z.}, year = {2009}, pages = {1-147}, keywords = {food preservation, emerging technologies}, isbn = {978-953-212-371-5}, title = {Food preservation- New methods}, keyword = {food preservation, emerging technologies}, publisher = {Golden marketing-Tehni\v{c}ka knjiga}, publisherplace = {Zagreb} }