Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi - kritički osvrt (advocatus diaboli) (CROSBI ID 37963)

Prilog u knjizi | ostalo

Rajko, Alen Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi - kritički osvrt (advocatus diaboli) // Novo službeničko zakonodavstvo u lokalnoj samoupravi / Đulabić, Vedran (ur.). Zagreb: Institut za javnu upravu, 2009. str. 51-70

Podaci o odgovornosti

Rajko, Alen

hrvatski

Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi - kritički osvrt (advocatus diaboli)

Analizirane su odredbe Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN 86/08), prema sljedećim cjelinama: Generalne primjedbe - zasebno uređenje službeničkih odnosa na državnoj, odnosno na lokalnoj razini, supstandardnost dijela odredbi Zakona u odnosu na odredbe Zakona o državnim službenicima, nepotpunost regulacije (klasifikacijski sustav i plaće) ; Pravne praznine ; Nedosljednosti ; "Zviždači" i sl ; Moguća nomotehnička poboljšanja (sadržajna i terminološka).

službenici i namještenici, lokalna i područna (regionalna) samouprava

nije evidentirano

engleski

The Act on Civil Servants and Employees in Local and Regional Self-Government – Critic's View (Advocatus Diaboli)

nije evidentirano

civil servants and employees, local and regional self-government

nije evidentirano

Podaci o prilogu

51-70.

objavljeno

Podaci o knjizi

Novo službeničko zakonodavstvo u lokalnoj samoupravi

Đulabić, Vedran

Zagreb: Institut za javnu upravu

2009.

978-953-55490-1-7

Povezanost rada

Pravo