Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Analiza i izvješće o stanju projekta nabave aplikativnog rješenja sa stavljanjem u funkciju integriranog bolničkog informacijskog sustava Republike Hrvatske, Verzija 3.4. (CROSBI ID 763048)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Kalpić, Damir ; Mornar, Vedran ; Kovač, Mario ; Fertalj, Krešimir ; Medved, Ivica ; Šikić, Krešimir ; Petković, Mario Analiza i izvješće o stanju projekta nabave aplikativnog rješenja sa stavljanjem u funkciju integriranog bolničkog informacijskog sustava Republike Hrvatske, Verzija 3.4. // FER. 2004.

Podaci o odgovornosti

Kalpić, Damir ; Mornar, Vedran ; Kovač, Mario ; Fertalj, Krešimir ; Medved, Ivica ; Šikić, Krešimir ; Petković, Mario

hrvatski

Analiza i izvješće o stanju projekta nabave aplikativnog rješenja sa stavljanjem u funkciju integriranog bolničkog informacijskog sustava Republike Hrvatske, Verzija 3.4.

Natječaj za informatizaciju bolnica je raspisan u ljeto 2002., a oblikovan je tako da od odabranih ponuditelja zahtijeva da u roku od 12 mjeseci implementiraju specificirani podskup poslovnih funkcija u oglednom projektu, bez naknade, na vlastiti rizik, a kao dio natječajnog postupka. Odabrana su četiri izvoditelja: b4b, ETK savez, IBM Hrvatska i AME iz Austrije, a za bolnice u kojima će ugraditi svoja rješenja u travnju 2003. nominirane su istim redoslijedom: Opća bolnica &laquo ; Sveti Duh&raquo ; , Klinička bolnica Dubrava, Klinički bolnički centar Rijeka i Klinička bolnica Split. U veljači 2004. Ministarstvo financija poništilo je natječaj zbog nedostatka novca u proračunu. Za konačnu odluku o prihvaćanju nekog od sustava je prema natječajnoj dokumentaciji presudan test dokazane funkcionalnosti u radu.

bolnica; informacijski sustav

nije evidentirano

engleski

Analysis and report of the procurement status of the integrated hospital information system

nije evidentirano

hospital; information system

nije evidentirano

Podaci o izdanju

FER

2004.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Računarstvo