Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studija o utjecaju na okolinu silosa za fermentaciju piva Jadranske pivovare (CROSBI ID 762936)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Štambuk-Giljanović, Nives ; Radman Gordana ; Barić, Ante i drugi Studija o utjecaju na okolinu silosa za fermentaciju piva Jadranske pivovare // Urbos Split, Jadranska pivovara Split, , Građevinski institut Hrvatske. 1996.

Podaci o odgovornosti

Štambuk-Giljanović, Nives ; Radman Gordana ; Barić, Ante i drugi

hrvatski

Studija o utjecaju na okolinu silosa za fermentaciju piva Jadranske pivovare

Temeljni cilj izrade Studije o utjecaju na okolinu cjelina okomitih silosa za fermentaciju piva s pratećim sadržajima u Jadranskoj pivovari, na poluotoku Vranjicu, u sastavu industrijskoga područja, je utvrđivanje utjecaja toga sadržaja na čovjekov okoliš te nalaženje rješenja kojima će se uspostaviti održiva ravnoteža između korisnih i loših učinaka, koji prate svaki čovjekov rad. Jadranska pivovara kao ulagatelj nove gradnje u prostoru, u svomu tvorničkomu krugu, namjerava unaprijediti proizvodnju u sadanjim proizvodnim mjerama.Naime, novi zahvat ne znači povećanje količine i promjenu osnovne proizvodne tehnologije, već je osuvremenjivanje postojećega tehnološkog postupka najsuvremenijom opremom. Uvođenje te nove opreme znači učinkovitiju upotrebu sirovina s manje otpadne tvari i manje otpadne vode u tomu proizvodnom procesu.

Jadranska pivovara; Split

nije evidentirano

engleski

Study on the environmental influence of the silo for beer fermentation of the Adriatic brewery

nije evidentirano

Adriatic brewery; Split

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Urbos Split, Jadranska pivovara Split, , Građevinski institut Hrvatske

1996.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano