Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža (CROSBI ID 352228)

Ocjenski rad | diplomski rad

Semren, Ivan Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža / Džaja, Petar ; Maltar-Strmečki, Nadica (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2009

Podaci o odgovornosti

Semren, Ivan

Džaja, Petar ; Maltar-Strmečki, Nadica

hrvatski

Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža

Životinjske kože služe kao krznarske sirovine. Utjecaj proizvodnje na sirovinska svojstva životinjskih koža utječe na vrijednost pojedine vrste kože. Stoga je u ovom diplomskom radu dan je pregled svojstava sirove kože: građa, kemijska i fizikalna svojstva kože. Uz načine konzerviranja i skladištenja sirovih koža, u radu su razmatrana i oštečenja na krznarskim sirovinama.

sirove kože; papkari; svojstva

nije evidentirano

engleski

Feedstock characteristic and preservation in salt of cow-skin

nije evidentirano

raw skin; hoofed animals; characteristics

nije evidentirano

Podaci o izdanju

27

20.02.2009.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina