Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža (CROSBI ID 352228)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Semren, Ivan
Džaja, Petar ; Maltar-Strmečki, Nadica
hrvatski
Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža
Životinjske kože služe kao krznarske sirovine. Utjecaj proizvodnje na sirovinska svojstva životinjskih koža utječe na vrijednost pojedine vrste kože. Stoga je u ovom diplomskom radu dan je pregled svojstava sirove kože: građa, kemijska i fizikalna svojstva kože. Uz načine konzerviranja i skladištenja sirovih koža, u radu su razmatrana i oštečenja na krznarskim sirovinama.
sirove kože; papkari; svojstva
nije evidentirano
engleski
Feedstock characteristic and preservation in salt of cow-skin
nije evidentirano
raw skin; hoofed animals; characteristics
nije evidentirano
Podaci o izdanju
27
20.02.2009.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb