Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

O citiranosti kao međunarodnom odjeku znanstvenog djelovanja i mjere utjecaja pojedinca na razvoj znanstvenog područja u Hrvatskoj (pismo uredniku) (CROSBI ID 85724)

Prilog u časopisu | stručni rad

Boranić, Milivoj O citiranosti kao međunarodnom odjeku znanstvenog djelovanja i mjere utjecaja pojedinca na razvoj znanstvenog područja u Hrvatskoj (pismo uredniku) // Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, 121 (1999), 1-2; 44-44

Podaci o odgovornosti

Boranić, Milivoj

hrvatski

O citiranosti kao međunarodnom odjeku znanstvenog djelovanja i mjere utjecaja pojedinca na razvoj znanstvenog područja u Hrvatskoj (pismo uredniku)

U Liječničkom vjesniku objavljen je nedavno članak koji pokazuje trenutačno najuspješnije znanstvenike u hrvatskoj biomedicini na osnovi citiranosti njihovih radova u svjetskoj literaturi za razdoblje 1992-1996.

scientometrija; citiranost

nije evidentirano

engleski

Citation as the international impact of scientific activity and the measure of an individual influence on the development of a scientific field in Croatia (letter to Editor)

nije evidentirano

scientometrics

nije evidentirano

Podaci o izdanju

121 (1-2)

1999.

44-44

objavljeno

0024-3477

1849-2177

Povezanost rada

Kliničke medicinske znanosti

Indeksiranost