Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mogućnosti revitalizacije Zračne luke Rijeka (CROSBI ID 750794)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Pavlin, Stanislav ; Horak, Siniša Mogućnosti revitalizacije Zračne luke Rijeka // Mogućnosti revitalizacije Zračne luke Rijeka. 1999.

Podaci o odgovornosti

Pavlin, Stanislav ; Horak, Siniša

hrvatski

Mogućnosti revitalizacije Zračne luke Rijeka

U elaboratu se definiraju potencijali prometne potražnje u zraćnom prometu koje generira Primorsko-goranska županija sa svojim demografskim potencijalom i gospodarskim značajem s jedne strane, te prometne potražnje koja nastaje na temelju atraktivnosti toga prostora u čemu posebno mjesto zauzima rijčeki industrijski bazen s lukom Rijeka i turizam ovoga područja. Na temelju procjene veličine i vremenske distribcije te potražnje tijekom godine, njezinih karakteristika, kao što su izvorište, ciljevi i svrhe putovanja, predloženi su vrste i veličine zrakoplova kao i organizacija prometne usluge na razini okvirne koncepcije koja bi trebala omogućiti zadovoljavanje predviđene prometne potražnje usmjerene prema ZL Rijeka.

prometna potražnja; kapacitet zrakoplova; prognoze prometa; prijam i otprema putnika

nije evidentirano

engleski

Possibilities of revitalisation of the Rijeka Airport

nije evidentirano

traffic demand; aircraft capacity; traffic forecasts; passenger handling.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Mogućnosti revitalizacije Zračne luke Rijeka

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Tehnologija prometa i transport