Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta : primjedbe i prijedlozi u primjeni "Bolonjskog procesa" (CROSBI ID 540465)

Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad

Damiani Einwalter, Ingrid ; Mardešić Sandra Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta : primjedbe i prijedlozi u primjeni "Bolonjskog procesa" // Evaluacija u nastavi jezika i književnosti : zbornik radova / Vučo, Julijana (ur.). Nikšić: Filozofski fakultet, Univerzitet Crne Gore, 2008. str. 185-191

Podaci o odgovornosti

Damiani Einwalter, Ingrid ; Mardešić Sandra

hrvatski

Studentsko vrednovanje nastavnih programa u provedbi reforme sveučilišta : primjedbe i prijedlozi u primjeni "Bolonjskog procesa"

S obzirom da je u Hrvatskoj već drugu godinu u tijeku provedba reforme svih sveučilišta odnosno „Bolonjski proces“, ukazuje se potreba za vrednovanjem provedbe reforme, nastavnih programa i sustava ECTS bodovanja. Istraživanje je provedeno sa studenatima 1. i 2. godine Talijanistike, odnosno sa studentima koji se po prvi puta susreću sa studijem na fakultetu i onima koji su već stekli određeno iskustvo. Metodom ankete ispitivali smo stavove studentata, postignute rezultate te njihove primjedbe o novom načinu studiranja, načelu semestralnosti, sustavu ECTS bodovanja. Promatrali smo i odnos između očekivanja, stvarnog sticanja znanja i sposobnosti te njihove primjene u budućem radu. Rezultati su pokazali kako postoji još velik broj otvorenih pitanja koje će trebati rješavati u tijeku provedbe same reforme.

reforma ; program ; ECTS bod

nije evidentirano

engleski

Student evaluation of new univesity programs

nije evidentirano

university ; programmes ; reform ; credits

nije evidentirano

Podaci o prilogu

185-191.

2008.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Vučo, Julijana

Nikšić: Filozofski fakultet, Univerzitet Crne Gore

978-86-7798-023-8

Podaci o skupu

Nepoznat skup

predavanje

29.02.1904-29.02.2096

Povezanost rada

Filologija