Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Analiza mogućnosti plinofikacije gradova Pazin i Buzet mješavinom propan-butan-zrak (CROSBI ID 750770)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Matić, Davor Analiza mogućnosti plinofikacije gradova Pazin i Buzet mješavinom propan-butan-zrak // Energetski institut "Hrvoje Požar". 1998.

Podaci o odgovornosti

Matić, Davor

hrvatski

Analiza mogućnosti plinofikacije gradova Pazin i Buzet mješavinom propan-butan-zrak

Za gradove Pazin i Buzet izrađena je prognoza potrošnje prirodnog plina (po naseljima) i kategorijama odnosno potrebna količina zamjenske mješavine propan-butan-zrak. Izvršena je prognoza investicija u plinski sustav, dimenzionirano postrojenje UNP-zrak i utvrđen iznos investicija. Izrađen je hogram izgradnje sustava. Izrađen je software za izradu ekonomsko-financijskih analiza prema metodama UNIDO odnosno Svjetske banke koji je omogućio i izradu dodatnih analiza osjetljivosti na promjenu ulaznih parametara. Cilj je bio utvrditi da li je ekonomski opravdano korištenje zamjenske mješavine umjesto izgradnje transportnih plinovoda za prirodni plin.

nije evidentirano

nije evidentirano

engleski

Pre-feasibility study of a LPG-air distribution system in Pazin and Buzet

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Energetski institut "Hrvoje Požar"

1998.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Elektrotehnika