Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Završni seminar za polaznike obrazovanja i ostale organizatore proizvodnje (CROSBI ID 761584)

Druge vrste radova | ostalo

Rogale, Dubravko ; Dragčević, Zvonko ; Nikolić, Gojko ; Ujević, Darko ; Firšt Rogale, Snježana Završni seminar za polaznike obrazovanja i ostale organizatore proizvodnje // Materijali sa seminara na CD ROM. 2007.

Podaci o odgovornosti

Rogale, Dubravko ; Dragčević, Zvonko ; Nikolić, Gojko ; Ujević, Darko ; Firšt Rogale, Snježana

hrvatski

Završni seminar za polaznike obrazovanja i ostale organizatore proizvodnje

Na završnom seminaru za polaznike obrazovanja i ostale organizatore proizvodnje, uz polaznike seminara i profesore prisutni su bili i šefovi smjena, rukovodioci radnih jedinica te članovi uprave Kotke. Na početku seminara svaki, od prisutnih predavača, dali su rezime predavanja po temama. Nadalje se prišlo radu po grupama na temu organizacije, tehnologije, strojeva, opreme i kadrova, da bi se u zajedničkoj diskusiji sagledalo stanje Kotke kroz postavljenu tehnologiju, organizaciju, kadrove, strojeve i opremu sa ciljem da se poveća produktivnost i kvaliteta rada svakog radnika, grupe i poduzeća, kao cjeline. Kroz stručnu diskusiju prisutni profesori su ocijenili znanja polaznika. Na kraju seminara vlasnik Kotke, g. Ivan Cerovečki iznio je viziju budućnosti Kotke.

odjevna tehnologija; razvoj

nije evidentirano

engleski

Complimentary course for participants of educations and other production technical organizer

nije evidentirano

clothing technology; developing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Materijali sa seminara na CD ROM

2007.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Tekstilna tehnologija