Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Korištenje analitičkih, krativnih i praktičnih sposobnosti kod fizioterapueta (CROSBI ID 761513)

Druge vrste radova | popularni rad

Karačić, SIlvana ; Ljubimir, Vinka ; Titlić, Marina Korištenje analitičkih, krativnih i praktičnih sposobnosti kod fizioterapueta // Fizioterapija. 2001.

Podaci o odgovornosti

Karačić, SIlvana ; Ljubimir, Vinka ; Titlić, Marina

hrvatski

Korištenje analitičkih, krativnih i praktičnih sposobnosti kod fizioterapueta

Rezultati pokazuju da većina fizioterapueta koristi analitičke, kreativne i parktične spososbnsoti u svom radu, no ne izvlači uvijek maksimum svojih mogućnosti. Oni svoje poslove obavljaju stručno, ali ne i iznimno, jer satisfakcija, pa bila ona ekstrinzična ili intrizična, dobiva se za onaj dio sposobnosti koji je izniman be obzira dopušta li okolina u kojoj su se našli ili ne dopušta da na najbolji mogući načinia iskoriste svoje sposobnosti. Oni prilaze problemu sa stajališta da ga mogu riješiti i odupiru se negativnim elementima, ali nisu uvijek spremni iskoristiti sve svoje mogućnosti pa ih većim dijelom iskorištavaju samo ponekad. Taj raskorak između sposobnosti koje posjeduju i iznimnosti za koju se treba založiti je mali i situaciju je moguće promijeniti ali uz simulacije poticaje kako okoline tako i samih fizioterapeuta.

fizioterapet; analitički; praktični

nije evidentirano

engleski

Cuaused analitic and practics in the fisiotherapeuts

nije evidentirano

fisiotherapeuts; analitic; paractic

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Fizioterapija

2001.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Kliničke medicinske znanosti