Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa (CROSBI ID 349987)

Ocjenski rad | diplomski rad

Došen, Dubravka Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa / Njari, Bela (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1997

Podaci o odgovornosti

Došen, Dubravka

Njari, Bela

hrvatski

Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa

U radu su prikazani rezultati pretrage 40 obrisaka dlanova ruku uposlenih u pripremi i izdavanju jela u restauracijama zatvorenog tipa s obzirom na nalaz patogenih bakterija i ukupnog broja mikroorganizama.

Mikrobiološka čistoća; Ruke

nije evidentirano

engleski

Microbiological cleanness of hands of persons employed in meal preparation and meal emission in closed type restaurants

nije evidentirano

microbiological contamination; hands

nije evidentirano

Podaci o izdanju

43

30.10.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina