izvor podataka: crosbi
!
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa (CROSBI ID 349987)
Ocjenski rad | diplomski rad
Došen, Dubravka
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa / Njari, Bela (mentor);
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 1997
Podaci o odgovornosti
Došen, Dubravka
Njari, Bela
hrvatski
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u pripremi i posluživanju jela u restauracijama zatvorenog tipa
U radu su prikazani rezultati pretrage 40 obrisaka dlanova ruku uposlenih u pripremi i izdavanju jela u restauracijama zatvorenog tipa s obzirom na nalaz patogenih bakterija i ukupnog broja mikroorganizama.
Mikrobiološka čistoća; Ruke
nije evidentirano
engleski
Microbiological cleanness of hands of persons employed in meal preparation and meal emission in closed type restaurants
nije evidentirano
microbiological contamination; hands
nije evidentirano
Podaci o izdanju
43
30.10.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb